zaterdag 20 oktober 2012

op de fles

Nu de kerst er een beetje aan zit te komen krijgt men toch vaak de kriebels, om in oktober je huis al volledig in kerstssfeer te brengen is vaak nog wat te vroeg maar wel al hier en daar gezellige dingetjes neerzetten geeft direct gezelligheid in huis.
In de vele woonbladen zoals de VT wonen, ariadne en diverse andere leuke tijdschriften zie je momenteel veel groen, en groen is De kleur deze winter, net als in de mode komt deze kleur in vele tinten voor in het  woonbeeld. Aangevuld met mosterdgeel,bordeauxrood en donkerblauw geeft groen een chique rijke uitstraling. De kleur staat ook voor rust, wel zo fijn als je eens niet hysterisch in je huiskamer heen en weer loopt te rennen door de knaloranje bank of felgele gordijnen,nee rustiek groen is waar we voor gaan deze winter.

Ook de bolvaas of buikfles is een veel geziene gast op de foto's in de woontijdschriften, op de beurzen had ik ze ook al gespot van de zomer en inderdaad, de trend zet door en de vazen zijn niet meer weg te denken in ons interieur. Het sterkste effect bereik je door een aantal verschillende maten flessen bij elkaar te zetten, leeg of sommige gevuld met een enkele tak of bloem. Heb je een grote vaas in je bezit dan kun je er straks wat wit geverfde takken met  kerstdecoratie in zetten en de kerstboom kan gewoon buiten blijven.


www.cabauwsekaatje.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten